FVBUSICOULOUR11
Skriv ut Skicka sidan
Projekt ny kyrka

Du har landat på den nu 3915 dagar gamla hemsidan för projektet 'ZG' och du är högst välkommen. 'ZG' står för Zeitgeist, vilket är det tyska ordet för Tidsanda. Denna websida är ansiktet utåt för ett projekt som fokuserar på tidsandan och faktumet att den påvisar ett behov av ett förnyat och seriöst andligt rum av hög status. Projekt 'nykyrka', som det också kallas, är helt och hållet ideellt och fortfarande under utformning. Planen är att det skall dra igång 1:a januari år 2010 (-3582 dagar kvar). Viktiga delar i projektet så som ekonomi, delaktighet, stöd och hjälp formuleras in i ett prospekt. Prospektet kommer utgöra plattformen som projektplanen skall vila på. Ett andligt alternativt att investera i, i kontrast mot de ekonomiska. Ställ dig själv frågan, vad ger bäst avkastning för dig personligen: pengar eller andlighet?

- "Vad skall du bli när du blir stor..?" 

Är frågorna som projektet adresserar intressanta för dig? Vill du påverka, utveckla, hjälpa till eller bara passivt delta? I prospektet kommer du finna på vilka sätt i så fall. Så väl ekonomiskt som intellektuellt, andligt, strategiskt, tekniskt och fysiskt. Delaktighet kommer behövas. Ja, i praktiken kan man säga att det är just delaktighet som är nyckeln till framgång för projektet.

Klicka här för att läsa vad som händer just nu med projektet

Än så länge finns inte så mycket att läsa här, men arbete pågår med att fylla på med information. Försäkra dig om att få veta hur projektet utvecklas genom att beställa ZG projektet's eBrev.

/Roberth

Senast uppdaterad 2009-08-28 kl. 08:48
 
© 2019 tankesmedja.nu